H - P : 08:00 - 16:00
(06 1) 371 01 92

Felhasználási feltételek

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

FIGYELEM: EZT A HONLAPOT WOLDEM KFT. ÜZEMELTETI A FELHASZNÁLÓK („ÖN”) SZÁMÁRA. A JELEN FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEKBE FOGLALTAK A HONLAP EGÉSZÉNEK TARTALMÁRA, ÉS HASZNÁLATÁRA VONATKOZNAK. KÉRJÜK, OLVASSA EL FIGYELMESEN AZ ALÁBBI FELTÉTELEKET, MIELŐTT HASZNÁLNÁ A HONLAPOT. A HONLAP HASZNÁLATÁVAL ÖN ELFOGADJA A FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEKBE FOGLALTAKAT ÉS EGYETÉRT AZOK KÖTELEZŐ BETARTÁSÁVAL. HA NEM ÉRT EGYET A FELTÉTELEKKEL, NE HASZNÁLJA A HONLAPOT.

1. SZELLEMI TULAJDON & HONLAP HASZNÁLATA

1.1 Woldem Kft. a jelen honlap működtetésével leendő és meglévő partnereinek kíván információt nyújtani üzleti tevékenységéről, termékeiről és támogatást nyújtani számukra.
1.2 A honlap minden egyes használatakor Ön magára nézve kötelezőnek fogadja el a felhasználási feltételeket.
1.3 Letöltheti és kinyomtathatja a jelen honlap által kínált tartalmakat saját személyes, nem üzleti célú felhasználására, feltéve hogy:
(a) Ön semmilyen módon nem módosítja a honlap tartalmát;
(b) Ön nem használja a jelen honlap grafikus tartalmát bármely hozzá tartozó kísérő szöveg nélkül;
(c) Ön biztosítja, hogy a Woldem Kft. védjegyeinek és márkajegyeinek jelölése megjelenik minden másolaton;
(d) Semmilyen formában nem használja fel más munkában a honlap tartalmát;
(e) Nem sokszorosítja, sugározza vagy tárolja a honlap tartalmát semmilyen más honlappal kapcsolatban vagy elektronikus visszakereső rendszerben; és
(f) Nem teszi elérhetővé a honlap tartalmát úgy, hogy az más honlap, elektronikus adatbázis vagy visszakereső rendszer tartalmának tűnjön.
1.4 Ha Ön kereskedelmi célokra szeretné felhasználni a honlap tartalmát, kérjük lépjen kapcsolatba a Woldem Kft.-vel az Elérhetőségek oldalon közölt módon, hogy igényét egyeztesse munkatársunkkal.
1.5 A honlap tartalmának bármilyen felhasználása, mely nem egyezik az 1.3 bekezdésben foglaltakkal vagy a Woldem Kft. előzetes írásos engedélye nélkül történik, tilos. A felhasználási feltételekben rögzített rendelkezések megsértése esetén a honlap használatára vonatkozó engedély érvényét veszti és köteles azonnal megsemmisíteni minden, az Ön tulajdonában vagy birtokában lévő, honlapról származó tartalmat.
1.6 A honlapon és tartalmában található minden, szellemi tulajdonhoz fűződő jog (amely magába foglalja korlátozás nélkül, bármely védjegyet, szabadalmat, védett designt, szerzői jogot (beleértve korlátozás nélkül a fényképeket és grafikus ábrákat is), formatervezési jogot, topográfiai jogot, adatbázis jogot, bármely, az előzőekben említett jogok rögzítésére szolgáló alkalmazást, kereskedelmi titkokat, nem szabadalmaztatott know-how-t és bármilyen más szerzői vagy iparjogvédelmi jogot, természetétől függetlenül, a világon bárhol) a törvény védelme alatt áll.
1.7 Amennyiben külön nem jelzett, a honlapon és tartalmában található minden szellemi tulajdonhoz fűződő jog a Woldem Kft. vagy a licencet adó tulajdonát képezik. A honlapon használt egyéb védjegyek harmadik felek tulajdonát képezhetik.

2. LINKEK

2.1 A honlapon található bármely, harmadik fél honlapjára mutató link kizárólag az Ön tájékozódásának megkönnyítése miatt szerepel. Ezen linkek használatával elhagyja ezt a honlapot. A Woldem Kft. semmilyen formában nem felel ezen honlapokért, tartalmukért és elérhetőségükért. A Woldem Kft. nem járult hozzá és nem képviseli semmilyen formában ezeket a honlapokat, illetve tartalmukat. Csak saját felelősségére használja ezen harmadik felek honlapjait.
2.2 A Woldem Kft. fenntartja a jogot arra, hogy visszavonjon bármilyen korábbi, a honlapra mutató linkelést engedélyező engedélyt és, hogy előzetes tájékoztatás nélkül, bármilyen okból, bármikor, bármely linket eltávolítsa a honlapról.